A magyar munkajog terén szerzett tapasztalataink alapján ügyvédeink készek arra, hogy magyar és multinacionális ügyfeleket képviseljenek, illetve jogi tanácsot adjanak minden olyan ügyben, amely a munkajogi szabályok alkalmazását igényli, beleértve a munkáltatói jogutódlásra vonatkozó tranzakciókat is.

Tranzakciók
Az akvizíciók során irodánk munkaügyi specialistái részt vesznek a jogi átvilágítást végző ügyvédi csapat munkájában annak érdekében, hogy a cél társasággal kapcsolatosan az esetleges kockázatokat azonosítani tudják a munkajog területén és hogy a céltársaság ügyvezetésére vonatkozó speciális rendelkezésekről minél több információ feltárásra kerüljön.

Perek
Ügyvédeink a pereskedés elkerülése érdekében a megelőző tanácsadásra és stratégiára koncentrálnak, de ha szükséges szolgáltatásaink magukban foglalják a bíróság előtti képviseletet és a jogviták rendezésében való közreműködést is.

Általános tanácsadás
Irodánk nem csak az aktuális jogi helyzet tekintetében ad tanácsot, hanem stratégiát dolgoz ki ügyfeleivel mindazon gyakorlati problémák megoldására, amelyekkel az ügyfelek az egyéni és a kollektív munkajogi szabályozás területein találkozhatnak.

Irodánk a munkavállalókkal kapcsolatos titoktartási és versenykizárási szerződések, és különböző bonusz konstrukciók kialakításában, diszkrimináció ellenes kérdésekben és munkavállalói részvényvásárlási programok terén is képviseli ügyfeleit.