A Bán, S. Szabó, Rausch & Partners TMT csapata TMT ügyfeleknek ad jogi tanácsot különböző szabályozásra vonatkozó megfelelési ügyekben, ezen belül nagykereskedelmi szolgáltatásokra, beleértve az interconnect és hozzáférési szolgáltatásokat. Az Iroda szintén foglalkozik a kiskereskedelemben alkalmazott jogi eszközökkel, így előfizetői szerződéskötésekkel, az általános szerződési feltételek kidolgozásával számos szolgáltatás tekintetében, ideértve az illetékes hatóságokkal való egyeztetést és dokumentálást. Az Iroda ellátja ügyfelei képviseletét az illetékes hatóságok által folytatott vizsgálatok során és az engedélyezési eljárásokban, mind a szolgáltatásokra, mind a frekvencia meghatározásokra vonatkozóan. A TMT területén dr. Rausch János a vezető szakember.

Az iroda több ízben nyújtott tanácsadást az ügyfeleinek technológiai beszerzések tekintetében, ideértve eladó versenyeztetési eljárásban való képviseletet (ideértve közbeszerzési eljárásokat is). Szolgáltatási és kapcsolódó licensz megállapodások vonatkozásában is nyújtottunk tanácsadást igen széles termékskála tekintetében, úgymint CAS rendszerek, számlázó rendszerek és rendszer infrastruktúrák.

A TMT és kapcsolódó szakterületek kiegészítéseként, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners tanácsadást nyújt fogyasztóvédelmi jogi kérdésekben is különös tekintettel a távközlési jogi, médiajogi és pénzügyi szolgáltatási jogi vetületekre.

Büszkék vagyunk arra, hogy a távközlési gyakorlatunkat a CHAMBERS Global, a legelfogadottabb jogi rangsort készítő független szervezet, kiemelten rangsorolta.

A Bán, S. Szabó, Rausch & Partners elnyerte a Global Law Experts által 2010-ben adományozott Az Év Legjobb Magyar Telekom Jogi Irodája címet.