Az Iroda versenyjoggal foglalkozó ügyvédei az üzleti tevékenység nemzetközi és a magyar versenyjogi aspektusainak széles körére vonatkozóan adnak tanácsot az ügyfeleknek, beleértve az összefonódásokat és felvásárlásokat, kereskedelmi gyakorlatot, árképzési politikákat, a vásárlókkal és a versenytársakkal való kapcsolatokat, valamint a marketing, disztribúciós és licensz megállapodásokat.

Ügyvédeink rendszeresen megjelennek a Versenytanács, a Fővárosi Törvényszék és más bíróságok előtt nemzetközi és helyi ügyfelek képviseletében. Irodánk szerepel a „Global Competition Review 100”-ban azon irodák között, amelyek világszinten vezető versenyjogi gyakorlattal rendelkeznek.

A cég jól ismert szaktudásáról az erőfölényes piaci helyzettel való visszaélések, kartell vádak és a határon átnyúló összeolvadások magyar vonatkozásai terén, az Iroda magyar és nemzetközi cégeknek ad jogtanácsot a határon átnyúló összeolvadások és felvásárlások egységes versenyjogi stratégia mentén való kezelése tekintetében. Az Iroda rendszeresen ad jogi tanácsot ügyfeleinek megfelelési (compliance) ügyekben, forgalmazási megállapodásokban, reklámügyekben és fogyasztóvédelmi ügyekben, minimalizálva ezáltal a magyar és európai versenyjogi kockázatukat a Magyarországon végzett üzleti tevékenységük tekintetében, miközben a befogadó ország jogi és üzleti környezetének a lehető legrugalmasabb módon tudnak megfelelni.